Bergbeemdstraat 55, Genk Limburg

€ 229.000 /(Renovatieprijs: € 77.869)
Te koop
Type pand: Woning met tuin
Badkamers
1
Slaapkamers
3
Garages
1

Het gebouw

  • EPC: 821kWh/m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 150m²

Omschrijving

Deze woning is gelegen op de Bergbeemdstraat nr 55 te Genk, dit is een bosrijke omge- ving aan de stadsrand, toch centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Genk en de nabij gelegen E314 en westerring van Genk. In de omgeving ligt het stedelijk sportter- rein op slechts enkele minuten wandelen. Ook het centrum van Genk, C-Mine als andere faciliteiten zijn vlot te bereiken.

Deze woning dateert van 1960 en beschikt over een totale woonoppervlakte van ruim 230m2, verdeeld over de ruime kelderruimte/garage, de leef-en slaapruimtes. De woning is hoger gelegen waardoor de kelder/garage ruimte ook benut kan worden. De leef-en slaapruimtes hebben prachtige zichten op de bosrijke omgeving. De woning kende door- heen de jaren enkele kleine aanpassingen zoals PVC ramen met dubbele beglazing aan de voorzijde. Toch behoe de woning nog enkele aanpassingen en renovaties om een hogere en hedendaagse woonkwaliteit te bekomen.

De achtertuin is voorzien van een gezellig terras waar men volledig tot rust kan komen in alle privacy.

Contacteer de makelaar

IMMOLIVIN

Immokantoor
U staat op het punt uw woning te verkopen of een nieuw pand aan te kopen? Ongetwijfeld spelen er herbij verschillende vragen door uw hoofd: Hoe kan ik mijn woning aan de maximale prijs verkopen? Hoe bereik ik zoveel mogelijk geïnteresseerden? Hoe verloopt de prijsonderhandeling en hoe krijg ik alles afgestemd op de verhuis naar mijn nieuwe woning? Bij het beantwoorden van die vragen bent u op zoek naar zekerheid, naar duidelijke taal en integer vakmanschap. Precies datgene wat IMMOLIVIN u kan bieden. IMMOLIVIN bekijkt uw vastgoed met een frisse blik, vanuit eigen ervaring en vanuit het oog van zowel verkoper als een potentiële koper, steeds met U als klant centraal.

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier