De Schaetzengaarde 32, Tongeren Limburg

€ 399.000 /(Renovatieprijs: € 28.011)
Te koop
Type pand: Villa met tuin
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Het gebouw

  • EPC: 260kWh/m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 240m²

Omschrijving

CHARMANSTE VILLA

Charmanste villa gelegen in de meest begeerde villawijk, in de stadsrand van Tongeren.

Een in het oog springende klassieke kust-stijl : groot zadeldak met oranje pannen voor- zien van mooie dakkapellen, wit geverfde gevels met landelijke ramen voorzien van pitto- reske vensterluiken, mooie par-terres, beklinkerde buitentrappen en oprit, decoraties aan schouwen en gevels, … een eigentijds pareltje.

OPEN BEBOUWING MET TUIN EN TERRAS

Het geheel is omkaderd door een keurig aangelegde tuin, met levende hagen die rust en privacy garanderen.Bovendien wordt de tuin besproeid met een automatisch sproeisys- teem.

Uitzonderlijk goed georiënteerde tuin en terras. Terras met grote zonnetent, volledig ge- automatiseerd. Hier profiteert u zowel van de ochtend-, middag- als avondzon.

Contacteer de makelaar

GOEDGEVONDEN is sinds enkele jaren een gevestigde waarde in de Limburgse vastgoedsector. Met een jong en dynamisch team staan wij steeds met een goede kennis van zaken klaar om onze klanten op een correcte en persoonlijke manier van dienst te zijn. Wij garanderen u juridische kennis, vastgoedspecialisatie en optimale marketing. Onze opvallende folders, reclameborden, opendeurdagen, advertenties,…zijn daar zeker een bewijs van. Deskundigheid en enthousiasme voor het makelaarsvak maken ons onmisbaar bij het overgaan van uw eigendom.  

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier