Gorsemweg 1, 3800 Sint-Truiden bus 0.2 Limburg

€ 175.000 /(Afwerkingsprijs: € 18.738)
Te koop
Type pand: Loft
Badkamers
1
Slaapkamers
2

Het gebouw

  • Bouwjaar: 2012
  • EPC: 128kWh/m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 80m²

Omschrijving

Op een ideale locatie aan de stadsrand, vinden we dit goed gelegen gelijkvloers appartement terug op de hoek van de Gorsemweg en de Diestersteenweg. Het spreekt voor zich dat men hier alles in de buurt vindt. Het is ook de perfecte plaats om eventueel een vrijberoep uit te oefenen.

Dit appartement van circa 80 m² werd tot op heden in gebruik genomen als kantoorruimte, doch heeft men verschillende mogelijkheden. De aansluitingen voor keuken en badkamer zijn reeds aanwezig, zodat men ook deze ruimtes makkelijk kan omvormen tot effectieve woonruimtes. Deze kan men naar eigen smaak en noodzaak inrichten. Of indien men op zoek is naar locatie voor het uitoefenen van een vrij beroep (mits definitieve goedkeuring van het gemeentebestuur) is dit pand zeer geschikt.

Via de gemeenschappelijke hal met naastliggende fietsenstalling bereikt men de privatieve inkomhal met gastentoilet en lavabo, twee riante kamers van om en bij de 34 m² en 28 m² en een overdekt terras van 9 m². Er werd overal gebruik gemaakt van een donkergrijze tegelvloer, zwarte aluminium ramen en vloerverwarming.

In de kelder vinden we nog een bijhorende bergplaats voor nog wat extra bergruimte.

Contacteer de makelaar

Immohaven

Immo kantoor
IMMO HAVEN is al meer dan 36 jaar actief op de vastgoedmarkt in Haspengouw en omgeving en is gespecialiseerd in bemiddeling bij de verkoop van onroerende goederen, alsook in verhuur. Sinds oktober 2013 zijn wij een tweedekantoor begonnen in Alken. Wij bieden zeer uiteenlopende eigendommen aan, zowel residentieel vastgoed als industrie- en kantoor gebouwen. Ook de verkoop op plan woonprojecten en appartementen is één van onze activiteiten.

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier