Heirbaan 62 Lanaken Limburg

€ 185.000 /50303,36
Type pand: Woning
Area (M 2)
178
Rooms
4
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Het gebouw

  • Land Size: 344
  • Bouwjaar: 1975
  • Bewoonbare oppervlakte: 178m²

Eigenschappen

  • Garage / Parking
  • Zolder

Omschrijving

GEDEELTELIJK GERENOVEERDE WONING OP GOEDE LOCATIE!

Het is aangenaam vertoeven in Lanaken! Dankzij het uitgebreide wandel-en fietsnetwerk bereikt u de mooiste groene plaatsjes. Heeft u al eens deelgenomen aan ‘Fietsen en Proeven’, waarbij u regio Lanaken verkent met de fiets? Onder de middag en avond stopt u voor een gezellig hapjetapje in de vele leuke restaurantjes. Anderzijds is Lanaken de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omliggende steden. De Steenweg in Lanaken biedt de perfecte verbinding met de E314, Maasmechelen en Maastricht.

Rustig, doch centraal gelegen op de Heirbaan, vinden we deze gedeeltelijk gerenoveerde woning terug. De oorspronkelijke woning werd in 1975 gebouwd, maar kreeg de afgelopen jaren een heuse facelift. Er werd een bijbouw geplaatst achter de woning, die kan dienen als open leefkeuken en badkamer. In deze bijbouw werd een prachtige lichtkoepel geplaatst, zodat u de ganse dag kan genieten van natuurlijk invallend licht. Op het dak werd een oersterke EPDM-folie gelegd, waardoor u zich zeker geen zorgen moet maken over mogelijke lekken. Het dak van het originele gebouw werd eveneens onder handen genomen met nieuwe moderne pannen. Verder werden de elektriciteit en de riolering ook vernieuwd, zodat u met een zeer goede start kan beginnen aan uw project!

In de ruime leefruimte, met aanpalende open keuken werd alles voorzien voor het plaatsen van een pelletkachel. Er werd eveneens aansluiting voor een reservoir voorzien, zodat u het altijd lekker warm heeft! Dankzij de gloednieuwe PVC-ramen met dubbele beglazing blijft het in de winter lekker warm en in de zomer aangenaam koel.

Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers terug van bijna 13m2 en 16m2. Op de zolderverdieping werden er twee dakkapellen gezet, zodat u een derde lichte slaapkamer ter beschikking heeft. Vanuit deze kamer kan u genieten van het prachtige zicht op het centrum van Lanaken.

Achter de woning vinden we nog een ruime garage terug, die u kan bereiken via de Dikke Hagestraat. Er is hier ook de optie om deze te verwijderen, zodat u een open zicht heeft op uw prachtige tuin.

Geïnteresseerd in een gedeeltelijk gerenoveerde woning waar u uw eigen stempel nog op kan drukken? Laat het ons weten op 011/22 22 95!

Renovatie dossier

Dossier Heirbaan

Contacteer de makelaar

Bij Immo Top Invest komt u terecht bij één grote, gezellige familie. Allemaal vakmensen die de vastgoedsector echt in de genen hebben. Ze bruisen van de frisse ideeën, eigenzinnige inzichten en halen werkelijk alles uit de kast voor u. Om voor u en uw gezin niet alleen een huis, maar een echte thuis te vinden. Ons team van specialisten heeft niet alleen de juiste deskundige bagage, maar blinkt ook uit op sociaal vlak. Teamspirit, empathie en feeling maken steevast deel uit van onze DNA-structuur. Ze leggen hun oor bij u te luister en geven zich voor de volle 100%. Ze nemen u oprecht in vertrouwen en hopen dat ze ook bij ú het nodige vertrouwen opwekken!

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier