Mopertingenstraat 18, 3740 Bilzen Limburg

€ 274.000 /(Renovatieprijs: € 80.804)
Type pand: Woning
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Het gebouw

  • EPC: 542kWh/m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 511m²

Omschrijving

GEDEELTELIJK GERENOVEERDE HOEVE MET EEN BEWOONBARE OPPERVLAKTE VAN 380M2!

 

Wonen in Bilzen is bijzonder, niet alleen dankzij het aangename centrum, maar ook door zijn gunstige ligging aan de E314. De aangename dorpjes rond Bilzen bieden een ideale basis aan degenen die op zoek zijn naar een landelijke en rustieke omgeving. In Mopertingen, slechts enkele minuten verwijderd van Bilzen vinden we in de dorpskern deze hoeve met een grote hoeveelheid aan mogelijkheden terug!

 

In de hoeve werd er ingezet op een samenspel van authentieke en moderne elementen. Niet enkel de authentieke marmeren schouwen werden bewaard, maar ook de originele houten trap vormt een rustiek element in de woning. In het pand werden er al enkele grote renovatiewerken uitgevoerd, waardoor u in deze woning kan starten met een zeer goede basis. De waterleidingen en -afvoeren werden grotendeels vernieuwd. Ook de elektriciteit werd in het hoofdgebouw al onder handen genomen!

 

De eerste verdieping kreeg al een volledig nieuwe look, dankzij de strakke gyprocwanden en de nieuwe vloer. Ook de badkamer werd al gedeeltelijk ingericht. Er werd niet alleen een douche geplaatst, maar er werden ook aansluitingen voorzien voor een ligbad en een toilet. Er werd eveneens een modern wandmeubel met dubbele spoelbak aangekocht. Gedurende de renovatie werd er bijzonder veel aandacht besteed aan isolatie, zo werden de muren én vloeren volledig geïsoleerd. De gelijkvloerse verdieping kan nog volledig ingericht worden naar eigen keuze. Er zijn 3 ruime kamers ter beschikking die kunnen dienen als leefruimte, bureel, washok, keuken… Mogelijkheden genoeg in deze woning, er is ook nog een ruime zolder ter beschikking die u volledig kan inrichten!

 

De ruime koer en de achterliggende schuren lenen zich tot verschillende doeleinden! Kiest u eerder voor ruime garages? Of heeft u nood aan nog meer berging? Potentieel is het woord dat centraal staat in deze prachtige woning!

 

Voor deze leuke woning hebben wij samen met Homelab een mooi renovatiedossier opgesteld. Dit geeft een beeld weer over hoe de renovatie zou kunnen zijn, maar zijn dus geen werkelijke weergave. Download het renovatiedossier onder de tab ‘bijlage’.

 

Wil jij jouw eigen stempel nog drukken op deze prachtige hoeve? Geef ons een seintje op 011/22 22 95!

Contacteer de makelaar

Bij Immo Top Invest komt u terecht bij één grote, gezellige familie. Allemaal vakmensen die de vastgoedsector echt in de genen hebben. Ze bruisen van de frisse ideeën, eigenzinnige inzichten en halen werkelijk alles uit de kast voor u. Om voor u en uw gezin niet alleen een huis, maar een echte thuis te vinden. Ons team van specialisten heeft niet alleen de juiste deskundige bagage, maar blinkt ook uit op sociaal vlak. Teamspirit, empathie en feeling maken steevast deel uit van onze DNA-structuur. Ze leggen hun oor bij u te luister en geven zich voor de volle 100%. Ze nemen u oprecht in vertrouwen en hopen dat ze ook bij ú het nodige vertrouwen opwekken!

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier