Obbergenkouter 2 – Beigem Vlaams Brabant

€ 315.000 /(Renovatieprijs: € 49.299)
Te koop

Grondplan

3D ontwerpen

360-view keuken
360-view badkamer
360-view slaapkamer
360-view slaapkamer
360-view living
Type pand: Woning met tuin
Badkamers
1
Slaapkamers
2
Garages
1

Het gebouw

  • Bouwjaar: 1977
  • EPC: 692kWh/m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 185m²

Omschrijving

U wil graag wonen op één verdieping zodat u geen trappen meer hoeft te doen?

Dan is deze gelijkvloerse woning iets voor u! Deze grote bungalow dient opgefrist te worden maar de goeie, solide constructie maken dit zeker de moeite waard.

Via de inkomhal met apart toilet is er toegang tot de zeer ruimte woonkamer van 42,5m². De keuken (12,6m²) is toegankelijk zowel vanuit de hall, als vanuit de eetplaats.
De badkamer van 9m² heeft 2 wastafels, een ligbad en een toilet.

Er zijn 2 slaapkamers van 12m² en 16m². Verder is er ruime was/bergplaats van 9,2m², deze ruimte kan eventueel makkelijk omgevormd worden naar een 3e slaapkamer.
Tot slot is er een garage van 32m² met stookplaats waar zich de CV ketel bevindt.

Contacteer de makelaar

Era Immo Toye

Immokantoor
Uw thuis neemt een centrale plaats in uw leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat u zich dus niet door om het even wie begeleiden. U kiest voor een erkende makelaar die feilloos uw behoeften en gevoelens aanvoelt en ze vlot vertaalt in een efficiënt aan- of verkoopplan. Bij ERA Immo Toye bent u hiervoor aan het juiste adres. Al onze medewerkers kunnen goed luisteren. Uw droom in een geknipte nieuwe woning omzetten. Uw vastgoed doorgronden, zodat u het snel en tegen de juiste prijs kunt verkopen. Dat vraagt kennis van zaken, ervaring, permanente bijscholing en vise in de vastgoedsector. Maar vooral: voelen wat u voelt als u “thuis” zegt.

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier