Rijschoolstraat 37, 3800 Sint-Truiden Limburg

€ 325.000
Te koop
Type pand: Appartement
Area (M 2)
175
Badkamers
2
Slaapkamers
3

Het gebouw

  • Bouwjaar: 2016
  • EPC: 68kWh/m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 175m²

Omschrijving

Luxueuze, zeer ruime nieuwbouw loft voorzien van een ruime unieke moderne stijlvolle Z-W georiënteerde stadstuin van 70m2 met aangelegd terras!
Dit opvallend ruim pand van 175m2 wordt nog volledig afgewerkt met topmaterialen naar de persoonlijke smaak van de koper.

De loft is schitterend gelegen op slechts enkele minuten wandelen van de vernieuwde markt van stad Sint-Truiden.

In de prijs is er ook een ruime berging in de kelderverdieping inbegrepen.
Er is een mogelijkheid tot het aankopen van een autostaanplaats in de kelderverdieping voor € 24.500-. Deze is bereikbaar via de autolift waarbij men via een verhoogd plateau wordt afgezet aan de ingegeven staanplaats. In de garage werd er al rekening gehouden met elektrische wagens en is er een oplaadpunt mogelijk!

Verkoop onder BTW-Stelsel!

Contacteer de makelaar

Vestio

Immokantoor
Vestio staat voor Vangronsveld & Somers, thuis in ontwikkeling en is actief in de realisatie van residentiële vastgoedprojecten op toplocaties in het binnenland en aan de Belgische kust.  Omdat aankoop of verkoop van een vastgoed geen alledaagse gebeurtenis is, wil Vestio u in de eerste plaats optimaal informeren. De mogelijkheden zijn legio! Onze uitdaging bestaat erin om u te begeleiden bij het maken van de beste keuze. Vestio loodst de kandidaat-koper en -verkoper door het complexe landschap van de hedendaagse vastgoedmarkt en biedt assistentie bij projectontwikkeling van appartementen, woningen, retail, verkavelingen, woon- zorgcentra en het kopen en verkopen van bestaand vastgoed. Kortom, een totaalaanpak die werkt voor al onze klanten!haverm

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier