Rooierweg 2, Bilzen Limburg

€ 189.000 /(Renovatieprijs: € 55.194)
Te koop
Type pand: Woning met tuin
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Het gebouw

  • EPC: 788kWh/m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 150m²

Omschrijving

Zeer mooie en ruime bungalow, centraal gelegen te Bilzen!

Deze leuke bungalow in ons aanbod kan u terugvinden aan de Rooierweg in Bilzen. Deze straat ligt in verbinding met de Hasseltsestraat waardoor men kan genieten van een zeer vlotte verbinding naar het centrum van Bilzen en Diepenbeek. Daarnaast is de autostrade ook snel te bereiken waardoor men vlot omliggende gemeentes kan bereiken.

De woning is gelegen op een ruim perceel van 8are 59ca. Het perceel is volledig omheind met groenaanleg en de woning is voorzien van een zeer mooie en goed onderhouden voortuin.

De woning zelf hee een bewoonbare oppervlakte van 150m2 en is dus erg ruim, daar- naast bevindt zich alles op het gelijkvloers. Ideaal voor mensen die minder goed te been zijn of minderinvaliden.

De indeling is erg praktisch, bij binnenkomst in de inkomhal is er eerst toegang naar de woonkamer met daarnaast de keuken. Verder is er de nachthal, hier is er toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Achteraan is bevindt er zich een berging met toegang tot de inpandige garage.

De woning is deels onderkelderd en is deels voorzien van een kruipkelder. Via de garage kan de zolder bereikt worden, waar men spullen kan opbergen. De garage is voorzien van een elektrische poort.

Contacteer de makelaar

Immo Fusion

Immokantoor
ImmoFusion is een makelaarskantoor waar makelaars met jaren aan ervaring werken. Toch zijn wij geen ‘ouderwetse’ makelaar. Omdat de wensen en behoeften van de kopers en verkopers van woningen flink zijn veranderd, hebben wij daar onze dienstverlening op aangepast. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zijn actief in de online wereld en verleggen elke dag onze grenzen om u de beste service te kunnen bieden. ImmoFusion is een enthousiast makelaarskantoor waar de beste elementen samenkomen: vertrouwen, kennis, ervaring, innovatie en een persoonlijke aanpak.

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier