Sint Pieter 7, Lanaken Limburg

€ 210.000 /(Afwerkingsprijs: € 31.307)
Te koop
Type pand: Woning met tuin
Badkamers
1
Slaapkamers
3

Omschrijving

Gezellig wonen in Rekem is ideaal voor gezinnen die graag centraal wonen bij de dagelijk- se benodigdheden en bij verschillende vrijetijdsbestedingen. Als zijstraat van de Populie- renlaan is Sint-Pieter een rustige straat met enkel plaatselijk verkeer. De ligging is centraal met de basisschool, handelszaken en openbaar vervoer binnen handbereik.

Dankzij de nabijgelegen verbindingsweg “De Steenweg” is de bereikbaarheid optimaal. De Steenweg zorgt voor een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Lanaken als Maasmechelen en Maastricht.

Het betre een halfopen nieuwbouwwoning, gelegen op een perceel van 7a 24ca met een bewoonbare oppervlakte van 150 m2.
De woning wordt casco verkocht, met het grote voordeel dat men volledige controle hee over de afwerking, van het kleinste detail tot de grootste elementen. De woning kan dus perfect naar wens en beschikbaar budget afgewerkt worden.

Contacteer de makelaar

Immo Fusion

Immokantoor
ImmoFusion is een makelaarskantoor waar makelaars met jaren aan ervaring werken. Toch zijn wij geen ‘ouderwetse’ makelaar. Omdat de wensen en behoeften van de kopers en verkopers van woningen flink zijn veranderd, hebben wij daar onze dienstverlening op aangepast. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zijn actief in de online wereld en verleggen elke dag onze grenzen om u de beste service te kunnen bieden. ImmoFusion is een enthousiast makelaarskantoor waar de beste elementen samenkomen: vertrouwen, kennis, ervaring, innovatie en een persoonlijke aanpak.

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier