Tongersesteenweg 47, 3720 Kortessem Limburg

Contacteer ons voor meer info
Type pand: Villa met tuin
Rooms
5
Badkamers
1
Slaapkamers
3
Garages
1

Het gebouw

  • Land Size: 485
  • Bouwjaar: 1918
  • Bewoonbare oppervlakte: 195m²

Eigenschappen

  • Berging
  • bureau
  • Garage / Parking
  • Tuin

Omschrijving

MODERN RENOVATIEPROJECT VAN WONING MET 3 SLPK DIE “SLEUTEL OP DE DEUR” VERKOCHT WORDT! 

 

Op de Tongersesteenweg, in het landelijke Guigoven, vinden we ter hoogte van het nummer 47 deze project woning terug. Met een centrale ligging tussen Hasselt, Wellen, Diepenbeek en Tongeren is de locatie van deze woning zeer aantrekkelijk voor gezinnen. Hou jij meer van de natuur? Het Belle-Vue bos is om de hoek, wat uitnodigd om samen te genieten van jullie vrije tijd.

 

De bedoeling van de aannemer Imanico is om het pand instapklaar af te werken met kwaliteitsvolle materialen. Onder andere word er een zonneboiler geplaatst en is de centrale verwarming op aardgas. Ook zullen alle normen aangaande elektriciteit en isolatie worden gerespecteerd en voorziet men de keuken, badkamer, binnen en buitenschrijnwerkerij, vloeren en verlichting. Zowel de gevel als de woning binnen zullen op een strakke, moderne en hedendaagse manier worden volbracht.

De totale bewoonbare oppervlakte van het pand bedraagt 195m², waarvan zich maar liefst 130m² op het gelijkvloers bevindt. De omvangrijke leefruimte met open keuken zal één imposante, mooie ruimte worden in de woning die zal beschikken over een prachtig kookeiland met de nodige kasten en opbergruimte, een open haard en een hoekraam dat uitgeeft op de tuin. Verder is er op het gelijkvloers een inkomhal met apart toilet, een bureau of vierde slaapkamer, een wasruimte en een inpandige garage. Het eerste verdiep beschikt over maar liefst drie slaapkamers en ruim badkamer. Deze laatste alsook de master bedroom hebben uitzicht op prachtige landbouwgronden, ideaal om helemaal tot rust te komen. Het geheel bevindt zich op een mooi perceel van om en bij de 5 aren grond, waarvan een klein deel bedekt wordt met een terras en een luifel in balken met open structuur. 

Hoe eerder de kandidaat-kopers beslissen verder te gaan met deze realisatie, hoe meer inspraak zij hebben op de verdere afwerking en materialenkeuze van het pand.

 

Kan jij je je niet meteen inbeelden hoe dit er kan uitzien? Bekijk dat zeker eens de 3D renders tussen onze foto’s. Toch graag even een bezoek ter plaatse? Bel naar 011/22.22.95 en hopelijk tot snel.

Renovatie dossier

Contact the owner

Arnout Odeurs

Website
http://www.homelabprojects.eu

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier