Verbindingsstraat 37, Tienen Vlaams Brabant

€ 227.000 /(Afwerkingsprijs: € 75.919)
Te koop
Type pand: Woning
Badkamers
1
Slaapkamers
4
Garages
1

Het gebouw

  • Bouwjaar: 2018
  • Bewoonbare oppervlakte: 246m²

Omschrijving

Casco opgeleverde ruime nieuwbouwwoning van 266 m2 bewoonbare oppervlakte. Deze woning staat op een recent verkaveld perceel van 3a 60ca en is gelegen in een rustige straat juist buiten het centrum van Tienen.
De woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een ruime inkomhal met vestiaire, bu- reaukamer, ruime leefruimte met eetkamer en open keuken met eiland, apart toilet met handwasser, ruime garage en tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich de nachthal, 4 grote slaapkamers, badkamer met dubbel lavabomeubel, bad en douche en apart toilet met handwasser.
Tevens is er nog een zolder van +/- 50 m2 dat naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. De ruwbouw wordt winddicht opgeleverd. Concreet wil dit zeggen dat de ramen, deuren, dak en de nodige isolatie reeds geïnstalleerd zijn. Technieken en afwerking zijn zelf te realiseren.

Contacteer de makelaar

BVM – Beheer & Vastgoed Makelaar heet zijn klanten welkom in hartje Leuven in de L. Vanderkelenstraat 22 te LEUVEN (Vlakbij het M Museum). Gelegen op een toplocatie in de Leuvense binnenstad met duizenden voorbijgangers per dag, staan onze panden hier permanent in de kijker. Uw villa, appartement of bouwgrond verkopen via BVM – Beheer & Vastgoed Makelaar? Contacteer ons vrijblijvend op info@bvm-vastgoed.be Aarzel niet om één van onze medewerkers te bellen voor bijkomende informatie. Met vriendelijke groeten, Het BVM- Beheer & Vastgoed Makelaar Team.

Tags

Download hier het volledige renovatie dossier